Aloe așa cum
a făcut-o Natura

Forever Living este cel mai mare cultivator și producător de aloe vera și produse pe bază de aloe vera din lume. Pentru că suntem experții, noi suntem Aloe Vera Company.
Ne-am consacrat căutării celor mai bune surse naturale de sănătate și frumusețe pentru a le împărtășiți cu toată lumea. Forever combină aloe vera cu ingrediente naturale și avansate din punct de vedere științific, alese special pentru a completa și a spori beneficiile gelului de aloe.

De la plantă, la produs, la tine.

Noi controlăm întreg procesul, din momentul în care plantele noastre de aloe sunt plantate și până când ajung în mâinile dumneavoastră.
Noi deținem pământul pe care cresc plantele de aloe. Frunzele noastre de aloe sunt recoltate și despicate de mână pentru a extrage în mod delicat puternicul gel din pulpă și a vă oferi cel mai pur și mai proaspăt gel de aloe vera. Gelul este apoi prelucrat în mediu steril la câteva ore de la recoltare pentru a capta prospețimea.
De-a lungul procesului nostru de fabricație, noi efectuăm peste 1,4 milioane de teste de calitate pe an pentru a ne asigura că vă veți bucura de puterea aloe vera, așa cum a vrut natura. Imaginați-vă că despicați o frunză de aloe și consumați gelul direct din plantă.
Produsele noastre din aloe au fost primele care au fost aprobate de către Consiliului Științific Internațional pentru Aloe, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al purității. Beneficiile includ sprijinirea unei digestii sănătoase, promovarea unui sistem imunitar sănătos, menținerea nivelului de energie natural și promovarea sănătății dentare și a igienei.

Despre JEAN-LOUIS

Je m'appelle Jean-Louis DOSSOU, j'ai 50 ans et ma vie a longtemps été tout à fait normale. Jusqu'au jour où j'ai eu connaissance de la plus belle opportunité du monde. Ce jour a changé ma vie. Le jour où vous lirez mon histoire pour la première fois va-t-il aussi changer votre vie? Avant j'occupais un poste d'enseignant de lycée et collèges à la fonction publique, travaillais tout le temps que je suis éveillé, y compris les dimanches. Aujourd'hui, je suis millionnaire et mène une vie exceptionnelle. Je voudrais vous raconter mon histoire, incroyable à première vue mais véridique mot pour mot. Dans le but d'encourager chacun à croire en soi et en ses rêves. Chaque être humain est unique et merveilleux, il mérite de mener une vie unique et merveilleuse.. Naturellement, le monde n'est pas une sinécure. Le monde est tel qu'il est et non tel que nous le souhaiterions. Moi aussi j'ai dû surmonter des périodes difficiles et relever maints défis, souvent sans voir la moindre lueur au bout du tunnel, je ne vous le cache pas. Mais chaque crise est synonyme de chance, qui ouvre de nouvelles voies et offre de nouvelles perspectives. Vous avez peut-être mené une vie difficile par le passé. Aujourd'hui, vous avez la possibilité de l'améliorer. Je souhaite partager avec vous tout ce que je sais de la plus belle affaire du monde. Contactez-moi.

Vreau să aflu mai multe!

Despre ce te interesează să înveți?
Produse Afaceri Ambele
Prin introducerea informațiilor de contact, sunteți de acord să primiți ofertele noastre de marketing în conformitate cu  Politica de confidențialitate.

Purists will love Forever Aloe Vera Gel© made with 99.7% pure inner leaf aloe vera.

  • Fără conservanți adăugați
  • Promovează o digestie sănătoasă
  • Promovează un sistem imunitar sănătos
  • Sprijină absorbția nutrienților
  • Ajută la menținerea nivelului de energie natural
  • Pentru vegani
  • Pentru vegetarieni
  • Fără gluten

Simțiți diferența?

Această pagină aparține unui proprietar oficial de afacere Forever
Drepturi de autor © 2023 Forever Living Products
x
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență. Folosind site-ul nostru web, sunteți de acord cu politica noastră privind cookie-urile.! More info.